Doorgaan naar hoofdcontent
THE ORIGINS OF THE RAPTURE - YT VIDEO BY RELIGIONFORBREAKFAST - FIND IT ON YT Het komt allemaal van de Joodse verzinsels. De Jezus clubjes maakten er dan weer hun interpretaties over. Er is geen redding van fysieke lichamen op deze hel planeet, de lichamen zijn allemaal tijdelijk, gemiddelde leeftijd 80 jaar? Jij bent spirit vastgezet in het zoveelste fysiek lichaam op deze hel planeet met uw spirit geheugen totaal gewist, het zijn maar lagere avatar lichamen die van geen enkel belang zijn. Voor meer informatie hierover klik gewoon meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist met de thema informatie video's. Daar ook nog eens meer lezen klikken? Mijn Bron is vooral de cover up boodschap van een alien na de Roswell crash 1947. Telepathisch doorgegeven aan een verpleegster van dat militair complex daar. Lawrence R Spencer heeft met haar contact gekregen op het einde van haar leven, deze heeft dan alles in het boek Alien Interview gepubliceerd. Verder ook nog informatie video's over hoe je de incarnatie traps moet kunnen ontwijken lang voor uw fysiek lichaam het echt begeeft, anders wordt je weer getrickt door de watchers naar deze hel planeet! Veel goden zijn mensen geworden, maar weinig mensen weer goden! Er bestaat geen almachtige spirit boven alle goden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

 BLOG PLAYLIST
WIE ZIJN DE JEHOVAH'S GETUIGEN? - YT VIDEO DOOR ARJEN LUBACH - VINDT HET OP YT Ik ga niet alle video's over de Jezus clubjes op mijn blog memo playlists zetten! De ene Jezus club hebben altijd wel iets tegen de andere Jezus club. Hun hebben dan hun interpretatie van Joodse & katholieke verhaaltjes! Al van in 1800 ergens waren die pogingen aan het ondernemen om de precieze datum van Jehovah zijn oorlog te voorspellen, het waren allemaal totaal missers, maar de hoop op een paradijs op aarde gaven ze nooit of te nimmer op, ze hebben nu een datum verder in de toekomst aangekondigd want ze blijven hopen op een goede God business erover, daar blijft het Wachttoren genootschap altijd zeker 100 procent winst maken! De aanhangers hopen op Jehovah's almacht! Het is iets zoals geloven in de lotto of het politiek tuig! Dat onderzoek van die officiƫle stand up comedy vent stelt natuurlijk ook niet veel voor! Maar ja, de overgrote zombie massa trekken dan zelf ook nooit wat na! Het W
XANDERNIEUWS.NET DEED NU WEER EEN GOED KRITISCH ARTIKEL OVER DEZE KATHOLIEKE NWO NAZI DYSTOPEN PAUS! Die vent is een levensgevaarlijke misdadiger! Trek na mensen? Yep!