Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit juni, 2024 tonen
RAEL, THE LAST OF THE PROPHETS - EP 01 - YT VIDEO BY RAELIAN MOVEMENT - FIND IT ON YT Ja, geloof het maar, hij voert maar een theater op voor zijn UFO business, hij is natuurlijk binnen voor de regen, maar weet heel goed dat hij staat te liegen! Wij zijn geen DNA programma! Vleeslichamen hebben wel een DNA programma, maar wij zijn geen vleeslichamen! Hij spreekt zichzelf tegen door over klonen bezig te zijn & DNA! Hij heeft het dan plots over spirituele fotonen, maar fotonen zijn niet de spirits die we zelf zijn, wij hebben nix met materie te maken, hebben ook geen vleeslichamen nodig! Vleeslichamen zijn de laagste vorm van bestaan! Trek na?
ELECTION DAY! YT VIDEO BY LARKEN ROSE🌹- FIND IT ON YT Je moet kiezen, of je nu wil of niet! Zo is dat in België nog steeds voor de federale & die klote EU dat niemand had gevraagd, maar ons wel werd opgedrongen door dat staatisme tuig! Ben je bang voor de boete? Stem dan blanco, partijen kunnen er nix mee, krijgen er geen dotatie voor. In Nederland kun je dan gewoon gaan doen wat je wel wilde doen die dag. Stem niet op die psychopaten! Anders help je ze zelf aan de macht! Er zijn in België van die zogenaamde anarchisten die denken dat je moet gaan stemmen om bepaalde partijen te voorkomen. Dat is ook puur zelfbedrog & dom! Nix boven ons!
MARIE-COLETTE (RAEL'S MOTHER) INTERVIEW - YT VIDEO BY RAELIAN TRUTH - FIND IT ON YT Men kan het ook op mijn blog playlist 2 vinden, gewoon in de blog zoeker: Blog playlist 2 intikken, daar ook nog eens meer lezen klikken. Zie ook vorige post commentaar? Yep! Onderzoek?
THERESE VORILHON (RAEL'S AUNT) INTERVIEW - YT VIDEO BY RAELIAN TRUTH - FIND IT ON YT Zijn tante over zijn fantasieën, Claude Vorilhon is de stichter van de Raelian UFO cult. Hij zegt de broer te zijn van Jezus. Hij ontmoette zogezegd zijn hemelse Vader YahWeh, die had hem uitgelegd hoe het werkelijk was gegaan. Hij claimt zichzelf als de laatste profeet, wie hem niet accepteren zullen nooit meer bestaan, want volgens hem is er geen onsterfelijke spirit. Wie hem verwerpen zullen geen eeuwige kloon van zichzelf ontvangen, je bent volgens hem een DNA programma, meer niet. Het oude tirannieke imperium hadden inderdaad de vleeslichamen gecreëerd, maar om ons, onsterfelijke spirits in vast te zetten, hij vertegenwoordigt dat oude evil imperium! De rest heb ik allang allemaal uitgelegd.
STRANGE STORIES - 👽 - THE MYSTERIOUS UFO OF ANGELHOLM - YT VIDEO BY KNP - FIND IT ON YT Massa mensen beweren contact te hebben gehad met aliens, maar mij interesseren die UFO contactees niet zo erg, meestal draait het rond het ego van de verhalen verteller, dan krijg je met een UFO cult te maken. Ieder moet zelf zijn echte ik proberen terug te vinden. UFO'S die hier landen zijn niet de goede aliens. Je hebt twee soorten spirit goden, evil & die de evil bestrijden. Wij zijn dissidente spirit goden die werden vastgezet door het oude tirannieke imperium op deze strafkolonie Aarde. Je bent niet dit vleeslichaam, je bent vastgezette spirit. Yep!
OWNERSHIP & PROPERTY - YT VIDEO BY LARKEN ROSE🌹- FIND IT ON YT Ja ze blijven niet van je bezit af, ze komen zich bemoeien & respecteren uw bezit niet + ze liegen altijd! Stem er niet op!
ROBERT JENSEN WIL ZIJN REISLUST DOOR DE VOLGERS LATEN BETALEN Dat ze voor te reizen weer met die zever codes bezig zijn, dat kon ik zelf ook al bedenken over die psychopaten bende. Ik verwacht ook niet dat ze plots gaan stoppen met hun theater. Daarvoor moet hij niet gaan reizen, dat doet hij gewoon omdat hij reisziek is. Ik ben zo niet. Wij geloven die ook niet. Maar wij gaan niet reizen op deze hel planeet, het is overal dezelfde zever! Spirit reizen!
I KNOW THE TRUTH - IF MONOTHEISTS WAN'T LISTEN - THEN THEY HAVE MISSED A CHANCE - CLICK READ MORE (MEER LEZEN) - THEN APPEARS MY BLOG PLAYLIST BELOW THIS POST - THERE ALSO CLICK READ MORE (MEER LEZEN) - TAKE IT OR LEAVE IT - INFORMATION VIDEOS
DE NIEUWE XB GRAPPEN Turkse haar man was overleden, op de begrafenis kon iedere bezoeker op het prentje lezen dat de Mercedes te koop was. Er kwam een geïnteresseerde koper praten over de technische aangelegenheden. Iemand belde aan: Dag mevrouw, ik ben een vriend van uw man, ik kom voor de Mercedes. Is die nog in goede staat & wat moet die nog kosten. Zij: Hij gereden alléén naar werk ermee, hij ziekenkas invalide. Hij: hoe oud is die auto? Zij: Nog maar 5 jaar oud, 600 km, zéér goede staat. Hij: Dat ziet er goed uit, mag ik de auto eens bekijken? Zij: Mij volgen? Samen gingen ze naar de Mercedes. Zij zag er ook sexy uit, de man voelde zich sexueel aangetrokken. Hij: Je ziet er heel aantrekkelijk uit, heb je al een andere man? Zij: Wij mogen niet hebben betrekkingen met niet zijn Turkish. Hij: Ach zo, & wie controleert dat dan? Zij: Mijne familie moeten zoeken man voor mij. Hij: Mag je zelf niet kiezen dan? Zij: Je bent lieve man, ik wel willen nu hebben zuchten met U in de au
GUN CONTROL = GUN VIOLENCE - YT VIDEO BY LARKEN ROSE🌹- FIND IT ON YT Hun doen zelf de wapens nooit weg, maar ons zitten ze te dicteren dat we geen wapens mogen hebben, tenzij om als hun slaaf soldaten te gaan vechten waar ze niets te zoeken hebben! Trek na? Think?
THE ISLAND (PART ONE) - YT VIDEO BY LARKEN ROSE🌹- FIND IT ON YT Voorbeeld hoe het domineert over ons, al dat politiek tuig. Hij probeert het uit te leggen, je ziet deel twee staan?
VOOR MIJN BLOG RADIO INFORMATIE - KLIK GEWOON MEER LEZEN - DAN VERSCHIJNT ONDER DEZE POST MIJN BLOG PLAYLIST - DAAR NOG EENS OP MEER LEZEN KLIKKEN YEP!
DE NIEUWE XB GRAPPEN Zoontje van de dominee wordt veel te nieuwsgierig. Hij had een zusje bijgekregen. Daarom vroeg hij aan zijn papa: Vader, waar komen wij vandaan? Waar komt mijn zusje zo ineens vandaan? Zijn vader reageerde preuts gelovig: Van de ooievaar. De jongen: Van de ooievaar? Je bent met mijn moeder getrouwd maar je neukt met een ooievaar?! Zijn vader zei dan: Als je het al wist, waarom vroeg je het dan? Gewoon, om je als dominee nog eens flink te laten liegen! Zijn vader: Ik kon toch moeilijk tegen je zeggen: Ik heb met je moeder geneukt. De jongen: Juist vader, ik kan je ook niet vragen, waarom jij met mijn moeder mag neuken, maar ik niet? Dominee: Omdat ik met je moeder getrouwd ben & jij niet. De jongen dan weer: Waarom mag ik niet met mijn moeder trouwen, jij bent er toch ook mee getrouwd, ik heb jullie wel al bezig gezien. Ik kan dat ook wel. Dominee: Jij mag dat niet van God jongen! De jongen: Ha nee, met wie deden de kinderen van Adam & Eva het dan. Dominee:
LARKEN ROSE🌹/ EDWARD FORCHIN (NJ WEED MAN) INTERVIEWS - YT VIDEO BY RADIO UNDERLAND - FIND IT ON YT Fake rechtzaken door politiek tuig rechtbanken tegen de gewone mensen! Miljoenen wetjes om ons onder de duim te houden, totaal zinloos onnodig! Yep! Think?
175 000 WEED CONVICTIONS PARDONED + ABORTION PILL STILL LEGAL! - YT VIDEO BY DANGEROUS IDEAS WITH LEE CAMP - FIND IT ON YT Die vindt dat politiek tuig ook nodig?
HEY, RUSSEL BRAND! ... - YT VIDEO BY LARKEN ROSE🌹- FIND IT ON YT Ja, dat is het probleem. Die politieke rotszakken op die tronen daar die hier in de EU alléén maar de eed hebben afgelegd aan die koningshuizen & hun superrijke business vriendjes! Die zitten nix met ons in & vertegenwoordigen ons ook niet! Die kakken alleen maar op ons, de tronen moeten allemaal weg! Niemand boven ons! Nix meer of minder, dat betekent anarchisme. Zo simpel is dat! Snap je?!
DE NIEUWE XB GRAPPEN Zuster overste van het nonnenklooster in Schoten roept de nieuwe jonge nonnetjes bij zich voor de onzedelijkheidstest. Er zijn drie nieuwe nonnetjes. De éérste mag binnen komen bij zuster overste. Ze pakt haar zachtjes bij haar hoofd & begint haar direct te tongzoenen. Dan vraagt ze: Vond je het lekker? Het nonnetje knikte dat ze het lekker vond. Zuster overste was tevreden. De volgende mocht nu binnen komen, deze ging ze direct aan haar pruimpje voelen terwijl ze haar ook begon te tongen. Daarna vroeg ze: Vond je het lekker? Het nonnontje knikte ook dat ze het lekker vond. Die mocht ook blijven. Nu mocht het derde nonnetje ook binnen komen. Zuster overste stond daar al helemaal naakt op haar te wachten. Toen het nonnetje binnen kwam zei ze: Kleed je ook maar lekker uit. Het nonnetje deed het. Dan zei ze: Ga daar maar op de mat op je rug liggen. Daarna begon ze met haar clit zo dicht mogelijk bij het nonnetje haar clit te komen, terwijl ze ook haar borsten tege
DOMINEE KLAAS HENDRIKSE GELOOFT NIET IN GOD - YT VIDEO DOOR WEBREGIO - VINDT HET OP YT Hij heeft gelijk, er is geen almachtige God die alles onder zijn controle heeft, er zijn wel veel spirit goden, evil & goedaardige. Wij zijn allemaal vastgezette dissidente spirit goden op deze hel planeet! Dat was de boodschap van Airl een overlevende van de Roswell crash. Een verpleegster van dat leger toen in 1947 genaamd Matilda MacElroy heeft nota's naar huis gesmokkeld & op het einde van haar leven doorgestuurd aan Lawrence R Spencer, die heeft het in een boek gepubliceerd genaamd: Alien Interview. Het was niet de bedoeling hiermee een UFO cult te creëren. Mensen moeten zelf maar beslissen wat ze erover geloven of niet. Ik volg mijn persoonlijke intuïtie. Als men op meer lezen klikt, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar ook nog eens op meer lezen klikken? Daar zijn de informatie video's gelinkt.
DE NIEUWE XB GRAPPEN Jong nonnetje was pas toegetreden, maar ze had al direct een probleem met iets, daarom ging ze het maar biechten. De pastoor van het nonnenklooster deed het venstertje open & zei: Zeg het maar mijn kind? Zij begon dan maar haar probleem uit te leggen: De tuinman wilde met me neuken, maar ik heb hem er niet laten insteken, ik heb hem alleen maar laten voelen. Heb ik nu Jezus bedrogen? De pastoor zei dan: Och mijn kind, je hebt geen zonde gedaan hoor, ik geloof ook niet alles wat ze in die bijbel beweren, dat is ook maar verzonnen door de katholieke kerk, Jezus is maar verzonnen & heel lang geleden met geweld opgelegd aan de naïeve domme massa. Je bent helemaal niet getrouwd met Jezus. Je bent met niemand getrouwd kind, ga in vrede. Non wilde aan de dokken in Antwerpen gaan bekeren. Ze nam haar schoofzak met boterhammen mee. Tijdens de pauze ging ze bij de dokwerkers zitten. Ze vroeg aan één van de dokwerkers: Ken jij misschien Jezus Christus? De dokwerker ze
THE ARE HERE: TEN CLOSE ENCOUNTERS WITH EXTRATERRESTRIALS - YT VIDEO BY PRESTON DENNETT - FIND IT ON YT Aliens die hier landen & abducteren zijn de evil aliens! Onderzoek zelf?
DARK CLOUDS & COLD WINDS ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️ - THAT WE CAN ASK THE GOOD SPIRIT GODS - TO PROTECT US FROM THE ROTTEN ☀️ Donkere wolken & koude wind, kunnen we aan de goede goden vragen, om ons te beschermen tegen die rotte ☀️ Magisch mediteren. Je kan het! Yep!
WHAT DO YOU MEAN: DON'T VOTE?!? - YT VIDEO BY LARKEN ROSE - FIND IT ON YT Ja, wat denk je? Dat je er goed bij doet door op dat staatisme tuig te stemmen?! Troon kakkers zijn het allemaal, wij willen geen tronen boven ons! De tronen moeten weg! Simpel toch?! Onderzoek?
UKRAINE & RUSSIA - YT VIDEO BY LARKEN ROSE - FIND IT ON YT Okay, in't vervolg alléén nog zijn commentaar van YT Videomakers. Wij moeten inderdaad niet kiezen tussen welke staatismen beter zijn, ze zijn geen van allen geïnteresseerd in ons welzijn! Ze vertegenwoordigen ons niet. Dat heb ik in eerdere posts ook al uitgelegd. We zijn voor de gewone mensen die tegen dictators zijn, tegen heersers boven ons! Solidariteit met andere echte anarchisten! Wie zijn dat?
DE TITEL NIET TE LETTERLIJK INTERPRETEREN - ER ZULLEN NOG WEL ECHTE ANARCHISTEN ZIJN - MAAR IK PERSOONLIJK KAN NIET WETEN IN HOEVERRE ZE ECHT ZIJN - IK KAN ALLEEN MAAR SPREKEN VOOR MEZELF - U MOET DAT VOOR JEZELF UITMAKEN - ZELFONDERZOEK - JA
REAL ANARCHISTS - YT VIDEO BY LARKEN ROSE - FIND IT ON YT Niemand boven ons, geen dictators of authoritairians, dat is wat echt anarchisme wil zeggen. Dus zogenaamde anarchisten die op staatisme blijven stemmen zijn geen echte anarchisten! Die steunen staatisme! Onderzoek?
US-NATO GATHERS ALL MILITARY FORCES FOR UKRAINE, BIG MOVE ... YT VIDEO ALWAYS BY WIKI REVIEW - FIND IT EVERY DAY THERE ON YT Groot agressief Nazi dystopen geweld! Yep!
WAAROM DEZE TITEL? - WHY THIS TITLE? - USE BLOG VIEWFINDER - GEBRUIK BLOG ZOEKER - TYPE ANARCHISM LARKEN ROSE? - TIK ANARCHISTEN IN DE BLOG ZOEKER? - NO REAL ANARCHISTS ANYMORE - ALL MURDERED AFTER 1936! - I'M THE LAST!? Ik denk dat ik de laatste echte anarchist ben, de rest was allang uitgemoord kort na de Spaanse revolutie van 1936! Anarchisten waren afgescheurd van dat Staatisme Marxisme. Wil eigenlijk zeggen: Geen tronen boven ons! Alle staatismen zijn ongewenst! Hier hebben de staatisme politici de eed afgelegd aan de koningshuizen & hun superrijke business vriendjes! Niet aan de gewone mensen! Geen van hen vertegenwoordigd ons! Alléén de zombie massa blijven daarop stemmen!
YT GRAPPEN REEKS - KOMT EEN MAN BIJ DE DOKTER - WAAROM GAAT HIJ STEEDS OMHOOG? - YT VIDEO BY PRIME VIDEO NEDERLAND Ja, waardoor kan zijn bloeddruk omhoog komen? Een mooi verpleegsterke misschien? Dokter weet altijd wel raad ermee! Yep! Als je op dat account klikt kan je veel meer van dat soort grappen video's zien, mijn specialiteit is een ander soort grappen over monotheïsten, ik weet niet dat ze er ook grappen over hebben, wie weet, wel een paar over domme pastoors misschien? Dat kan je zelf wel te weten komen? Humor stuff.
DE NIEUWE XB GRAPPEN Nonnen pret in Zoerselse bos. 20 nonnen op stap in het bos, ze kwamen aan een meertje. Ze hadden geen zwemgerief bij, dus besloten ze naakt te gaan zwemmen. Onverwacht kwam daar ook een pastoor aangefietst & zag de naakte nonnen, hij dacht, de kans van mijn leven om naakte nonnen bezig te zien. De nonnen hadden hem ook gezien & liepen zo snel mogelijk naar hun kleren. Eén van de nonnen deed het alléén maar over haar hoofd. De non naast haar vraagt haar: Waarom alléén over je hoofd. Zij: Die herkent ons toch aan ons gezicht, niet aan ons kont. De pastoor bleef nu toch maar staren naar de non met haar kleding over haar hoofd, de andere nonnen liepen op hem af. Nu hij zo snel mogelijk weer zijn fiets op & weg. Hij is de pastoor van dat nonnenklooster. Maar de nonnen staat nog wel wat te wachten in het klooster. Ze moesten bij zuster overste komen, want de pastoor had snel klacht gaan doen dat ze naakt aan het zwemmen waren. Ze werden allemaal naar de verga
ROBERT JENSEN GRABBER BEDELT 20 000 EURO OM NOG MEER LEKKER OP REIS TE KUNNEN GAAN ERMEE! - NIEMAND VRAAGT HEM TOCH OM DAT TE DOEN?! Iedereen moet zijn eigen onderzoek doen maar de zombie massa doen het nooit! België heeft weer massaal op de psychopaten gaan stemmen! Maar 12 procent is weg gebleven van de tronen kakkers! Nederlanders zijn nu wel wakkerder, daar was 60 procent niet op ze gaan stemmen! Onderzoek?
THE WOMAN & THE DRAGON OF REVELATION - SIBYLLINE JUDAISM - YT VIDEO BY GNOSTIC INFORMANT - FIND IT ON YT Jezus clubjes blijven altijd maar fout interpreteren! Onderzoek zelf?
OLD TESTAMENT: NOT AS OLD AS YOU THOUGHT - YT VIDEO BY GNOSTIC INFORMANT - FIND IT ON YT Oud of niet oud, monotheïsme is 🐂 🕎 , met andere woorden Bullshit! Ook ✝️&☪️! Yep!
NOG EEN ANDERE MISLUKTE GRAP VAN MOPPEN.NL OOIEVAARS OVER NONNEN? Kort gezegd. Een ooievaar schept op dat hij/zij over een nonnenklooster gaat rond fladderen om ze de stuipen op het lijf te jagen. Hoezo nonnen daarmee de stuipen op het lijf jagen? Die kunnen toch geen kinderen verwekken door het met elkaar te doen? & Daarbij, ooievaars kunnen toch ook niet met elkaar praten, tenzij telepatisch ofzo? Man man man, toch weer mislukt hee?!
WEER MISLUKTE GRAP BIOLOGIE ONGELUKJE VAN MOPPEN.NL Het gaat over een non die in een school achter een wippende jongeheer aanloopt in de gang van de school! De conciërge zou het probleem hebben veroorzaakt omdat hij er een veertje in had gestoken? He he. Een jongeheer op sterk water in een nonnenschool, geloof het maar? Veertje erin & non wipt erachter? Dan roept ze zogezegd: Hier moet je zijn? Met haar benen open? In de gang van de school? Geen kind die het zag dan? Man man man: Hier moet je zijn, hier moet je wezen, in zulke nonnenschool? Stuur uw kinderen er niet naartoe?! Geef ze zelf thuis les, of verwek er geen?! Yep!
ALL MONOTHEISTS HAVE A SECRET AGENDA - DO NOT BELIEVE WHAT THEY CLAIM De Joodse gelovigen die beweren nix met Zionisme te maken hebben, die hebben er ook mee te maken! Trek maar eens na wat er allemaal in hun Babylonische Talmoed staat?! Je moet niet denken dat ze daar niet achter staan, het is voor hen het verborgen belangrijkste! Wij niet Joden zijn in hun ogen hun slaven! Ze zitten te wachten op hun messiah, ze denken dat als die gekomen is, wij allemaal in hun kont zullen moeten kruipen! De Gaza zal volgens hen door YahWeh aan hen gegeven worden! Heel de planeet zal onder hun controle te komen staan! Alle niet Joden zullen dan hun Noachide wetten moeten naleven! Dat moeten wij volgens hen nu ook doen, daarom vallen we buiten de wet & mogen ze met ons doen wat ze zelf maar willen!
DE NIEUWE XB GRAPPEN Een mijnwerker in de trein terug naar huis ziet over hem een mooi nonnetje. Hij probeert aan de praat te komen met haar. Hij zegt: Heb je de mijnen al eens gezien? Het nonnetje zegt: De uwe? Wat dacht je van mijn pruimpje? Mooi hee! Ze liet haar habijt even open vallen zodat hij kon zien dat ze geen slipje aan had. De mijnwerker geraakte erg opgewonden & vroeg: Mag ik naast je komen zitten? Het nonnetje deed teken dat het mocht. Hij vond wel raar dat ze zo sexy deed, daarom vroeg hij: Ben je wel een echt nonnetje, of wil je stiekem gratis nonnen sex porno maken? Het nonnontje lacht en zegt: Zie jij ergens een camera? Hij: Kan verborgen zijn hee? Zij: Maar nee zotteke, dat ga je toch nooit in het openbaar in een trein doen? Hij: Met een verborgen camera kan dat overal. Zij: Tast me maar eens goed af, je zal nix vinden dan mijn lekker poesje. Hij dan maar tasten en voelen & inderdaad nix te vinden dan ..... (Voor alle grappen, tik gewoon in de blog zoeker: Gr
ZELENSKY IS LEADER OF THE NEO-NAZI GROUP CENTURIA! - TERRORIZES EUROPEAN CITIZENS - SUPPORTED BY POLITICIANS FRANCE, UK & GERMANY - THEINTELDROP.ORG Voor Nederlandse uitleg kan je naar het nieuw artikel van xandernieuws.net gaan. Trek na mensen?
DE NIEUWE XB GRAPPEN Moslim vader geeft zijn zoon de opdracht om zijn moeder & twee zussen op eerbaarheid te onderzoeken. Hij zegt: Je moet je moeder eens vragen of ze voor 1000 euro met een niet moslim man sex zou willen doen? De zoon had het haar gevraagd. Hij bericht zijn vader: Ze zegt dat ze het niet wil doen. De vader zegt: Goed, vraag het nu aan je twee zussen? De zoon doet het & bericht zijn vader. Hij zegt: Ze willen het wel doen. De vader vraagt de zoon: Wat betekent dat? De zoon zegt: Weet ik niet. De vader: Knoop het goed in je oren, wij zitten met een familie eer probleem! De zoon vraagt: Wat is een familie eer probleem? De vader zegt dan: Jij moet je plicht doen, waarschuw ze, dat wij zoiets niet kunnen toelaten! De zoon informeert de zussen dat ze zoiets nooit mogen ondernemen met een niet moslim man. De zoon bericht zijn vader dat hij ze heeft gewaarschuwd. De vader vroeg dan: Wat hebben ze gereageerd? De zoon zei: Ze hebben nix gezegd. De vader zei dan: Jij moe
DE NIEUWE XB GRAPPEN Man verdenkt zijn vrouw dat ze een sexuele relatie heeft met de pastoor van het dorp, hij vraagt haar: Heb je soms met die pastoor geslapen? Zij: Nee schat, slapen doe ik alléén maar bij jou. Marokkaan komt Antwerps café binnen gelopen & vraagt: Kan ik hier naar het toilet? De baas zegt dan: Nee, die is verstopt! Marokkaan zegt dan: Geeft niet, ik vindt die wel. Komt daar ook nog een andere moslim binnen. Hij bestelt: Voor mij achttien biertjes! De baas zegt dan: Waarom 18, je bent toch maar alléén? De moslim zei dan: Daar staat toch, geen bediening onder 18? Moslima zegt op haar job tegen de baas: Morgen vrijdag, kom ik niet werken. De baas zei dan: Okay, dan moet je maandag ook al niet meer komen. Zij: Okay, tot dinsdag dan! Moslim zat in Antwerps café. Komt daar een Antwerpse vriend van hem binnen. Moslim zegt: Gij krijgen van mij biertje. De vriend verbeterd hem & zegt: Nee, ik trakteer je met een pint! Moslim zegt dan: Dat nog beter zijn dan! Moslim ga
DE NIEUWE XB GRAPPEN Vorige zondag stonden de gelovigen van Brugge voor de kerkpoort die dicht was. Er stond in grote letters wel een bericht. Mis gaat vandaag niet door want de pastoor ligt in bed met een snotneus. Wie het kleine niet onteert, is het grote ook niet weerd. Op een pastorie van Zottegem in België riep de meid heel hard naar de pastoor: Meneer pastoor, uw hond is aan het neuken! De pastoor riep dan terug: Gewoon niet naar kijken. De meid roept nu nog veel harder terug: Het doet verschrikkelijk pijn hoor! De pastoor van Turnhout komt na ruzie met een non van het nabijgelegen klooster met bloemen af. Zij: Ik moet weer op mijn buik gaan liggen om het in mijn kont te kunnen steken zeker? Hij: hoezo? Heb je geen vaas dan?! Komt een Marokkaan de bus opgestapt & zegt: Ik wil naar huis. De bus chauffeur zegt dan: Zeer verstandig, dat is dan 5500 euro, cash of pin? Een non in Leuven had stiekem een heel heftige relatie met een Japanse toerist. Op een dag was hij er weer. Hij z
DE GOOGLE ZOEKMACHINE: DE NIEUWE XB GRAPPEN - RESULTATEN NIX! - WAAROM WEIGERT GOOGLE DE ZOEKOPDRACHT UIT TE VOEREN? - ZE HEBBEN EEN AGENDA? Het schijnt dat ze 144 000 werknemers in dienst hebben? Zijn het dan misschien JW'S? Just think? Er komt dan onder te staan bij hun links: Bedoel je de nieuwe Xbox grappen? Die hebben geen grappen. Tik hier boven bij ZOEKEN maar grappen in, dan vindt je ze wel! Nu wel genoeg grappen!
DE NIEUWE XB GRAPPEN De moslim & het mooie nonnetje. Er zit op een bus in Antwerpen een moslim naast een mooi nonnetje. Hij had haar al dikwijls gezien, maar nu wil hij ook praten met haar. Hij zegt stil: Ik heb je al dikwijls gezien, ik ben verliefd op U. Het nonnetje moet erom lachen. Ze zegt: Ik ben geen moslima, zoek er zo eentje, want ik mag niet fysiek aan de sex want ik ben getrouwd met Jezus. De moslim zegt dan: Er zijn er zoveel getrouwd die vreemd gaan in het vlees, je kan hier toch niet de liefde bedrijven met een spook? Het nonnetje moest er weer om lachen, ze zei dan: Dat denk je maar dat ik niet de liefde met hem kan bedrijven aan de andere kant, ik kan door veel mediteren op mijn paternoster uittreden uit mijn lichaam, ik heb zo al dikwijls met Jezus de liefde bedreven! Nu begon de moslim hard te lachen & zei: Hoe kan je weten dat die Djinn Jezus is? Die kunnen allerlei vormen aannemen. Het nonnetje moest al minder lachen, ze zei: Is dat zo? Zou het de duivel kun
DID EISENHOWER SIGN A TREATY WITH ALIENS? - ET'S & EXOPOLITICS - YT VIDEO BY PAUL WALLIS Man man man, dat moet je zelf onderzoeken, niet aan dat politiek tuig overlaten, hun opgedrongen nieuwe termen niet accepteren, natuurlijk was er een akkoord met de verkeerde aliens door Eisenhower, moet je niet aan twijfelen! Door zijn schuld zit heel deze planeet diep in de shit! Mensen werden tegen hun wil geabducteerd! Boeren werden hun vee gestolen & verminkt terug gesmeten! Zijn video staat op mijn blog playlist 2, tik het in de blog zoeker? Je kan het ook op de zoekmachine van YT vinden met de titel. Je kan ook Eisenhower in de blog zoeker tikken, want ik heb het er al over gehad op dit blog. Dit is een hel planeet, geen paradijs, nooit een paradijs geweest! Ik heb daar al genoeg posts over gedaan!
WE ARE SPIRIT GODS - IT'S A MESSAGE FROM THE ROSWELL CRASH - USE BLOG VIEWFINDER: LAWRENCE R SPENCER - ALIEN INTERVIEW - CLICK READ MORE (MEER LEZEN) THEN APPEARS BELOW THIS POST MY BLOG PLAYLIST WITH INFORMATION VIDEOS ABOUT IT - THERE ALSO CLICK READ MORE (MEER LEZEN) - INVESTIGATE IT YOURSELF - YEP! - ONDERZOEK ALLES ZELF MENSEN?! - VOLG UW INTUÏTIE!
WE ARE SPIRIT GODS - WAS THERE A HISTORICAL EXODUS? - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Ik weet al veel langer dan vandaag dat monotheïsme 🐂🕎 is! Die kwamen van Kanaän niet van Egypte. Babylon is belangrijker voor de Joodse onzin. De Babylonische Talmoed, Trek maar eens na? Egypte heerste ook in Kanaän. Yep! Onderzoek zelf? Klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens meer lezen klikken. Wij zijn vastgezette spirit goden door het oude tirannieke imperium met hun technologische incarnatie traps, ze hebben ons spirit geheugen totaal gewist zodat we zouden gaan geloven dat we dit vleeslichaam zijn! Dat we spirit goden zijn komt van de Roswell crash boodschap die werd gepubliceerd door Lawrence R Spencer in zijn boek over de nota's van Matilda MacElroy die in dat leger daar heeft gediend als verpleegster. Het boek noemt: Alien Interview.
SHOW NO MERSY! - YAHWEH TAKES NO PITY! - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Dat ik zulke links bezorg in zeker niet omdat ik in monotheïsme geloof! Yep! Onderzoek?!
EVIDENCE OF JESUS BIOLOGICAL FATHER - YT VIDEO BY GNOSTIC INFORMANT - FIND IT? Ik weet dat monotheïsten letterlijk Joodse ♉🐂 stink geloven, allemaal, de gelovige Joden, de zogenaamde christenen & de moslims! Dat is allemaal allang keihard bewezen! Er zijn van dat Hindoeïsme ook fake monotheïsten naar het Westen gekomen, dat zijn die van ISKCON, met als stichter his divine grace swami Prabhupada. Maar na korte tijd stelden ze zichzelf als guru's op, daardoor ontstond een splitsing. Wij zijn wel gebannen spirit goden, maar ons spirit geheugen werd gewist door de technologische incarnatie traps van het oude tirannieke imperium vanuit Sirius Orion. Voor meer informatie klik gewoon meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens meer lezen klikken.
THE BOOK OF REVELATION 666 - WHAT IT'S REALLY ABOUT? - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Zal mij worst wezen, katholieke onzin, gewelddadig opgedrongen vanaf 325 met keizers warlords genocides & verder heel de planeet! Waarom bestaan die nog?! Omdat deze planeet Aarde een hel planeet is! Klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens op meer lezen klikken? Daar staan alle informatie video's!
YAHWEH IS MOLOCH - MOLOCH FINALLY UNDERSTOOD - YT VIDEO BY ESOTERIC EDDIE TV - FIND IT ON YT Staat in verband met vorige post, ik heb het vraagteken weg gelaten. Het gaat over de naam van een soort offer! Het heeft niets te maken met de naam van wat voor God ook! Dus YahWeh accepteerde mensen & kinder offers aan hem voor bepaalde voordelen voor de offerbrengers. Het werd juist gedaan om veel kinderen te kunnen voortbrengen! Ze zouden erdoor gezegend worden met een massa aan kinderen om andere volkeren te kunnen overheersen!
WHEN GOD DEMANDED HUMAN SACRIFICES - THE TRUTH ABOUT MOLOCH - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Het is niet zo dat die almachtige bestaat, je hebt evil goden & andere, bekend als aliens. De monotheïsten staan allemaal onder invloed van de evil aliens, ook de politici van deze planeet! De goedaardige landen hier niet voor akkoorden met dat politiek tuig als bijvoorbeeld Eisenhower! De goedaardige abducteren geen mensen voor hun experimenten! De evil aliens eten mensenvlees & kindervlees van de gewone mensen! Herinner dat de Babylonische Talmoed sex met kinderen tot negen jaar toestaat omdat ze buiten de wet vallen, met andere woorden, dan kunnen die ook geofferd worden! Het buitenaards toestel dat Ezechiel had gezien was van het oude tirannieke imperium zei Airl.
HOW TO LUCID DREAM TONIGHT IN 3 STEPS - YT VIDEO BY EXPLORE LUCID DREAMING - FIND IT ON YT Natuurlijk moet je éérst nog leren hoe je lucide dromen kan creëren. Yep! Try?
CONVERT ANY LUCID DREAM TO OUT OF THE BODY EXPERIENCE EASILY - YT VIDEO BY JOHN DENNERY Ja, dat zullen we gaan moeten oefenen als we aan prison planet willen ontsnappen! Lucide dromen zijn een tussenstap naar uittredingen uit het vleeslichaam. Je bent spirit! Velen zijn op deze hel planeet in de illusie dat ze dit vleeslichaam zijn. Krishna noch andere zogenaamde almachtige God geloof kunnen je helpen, je moet het allemaal zelf doen! Probeer zelf?
SHOCKING EVIDENCE MOSES BORROWED FROM PLATO - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Juist, ik weet al langer dan vandaag dat monotheïsten fout zitten! Onderzoek zelf?
CRASHED ALIEN SPACE CRAFT - THE DAY AFTER UFO DISCLOSURE - YT VIDEO BY SCIENCE CENTRAL - FIND IT ON YT OR MY BLOG PLAYLIST 2 - USE BLOG VIEWFINDER Volgens deze documentaire was de NWO globale dictatuur allang gepland door figuren in Amerika! In Dulce base werkten ze allang samen met de verkeerde aliens, weer een bewijs dat ze de ruimte niet kunnen bereizen met die achterlijke NASA Nazi raketten! De echte reizen in de ruimte gingen allang via geheime black projecten! Phil Schneider had ervoor gewaarschuwd, maar hij werd vermoord! Massa's moorden werden gepleegd op mensen die meer wisten door de evil elite! Yep!
ASK HARVARD PHILOLOGIST CARL RUCK ANYTHING - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT Ik weet ook al veel langer dan vandaag dat Jezus een opgedrongen onzin verhaal is van de katholieke kerk vanaf 325 met keizers warlords genocides! Onderzoek alles zelf mensen?
US HAS 12 OR MORE ALIEN SPACE CRAFTS IN THEIR POSSESSION - YT VIDEO BY THE HILL Och, weten ze dat nu pas? Die officiële komen altijd uit de lucht gevallen! Ik weet dat al vele jaren! Bob Lazar had dat allang bekend gemaakt, maar de officiële zeiden toen dat hij een onzin figuur was! De massa onderzoeken ook zelf nooit wat! Altijd onder hypnose van de big screen MAX officiële TV! Sport, film, quiz, fake news enzoverders! Gewoon wegkijken van de real stuff!
TITEL YT VIDEO: OUDE BUITENAARDSE WEZENS & UFO'S: ENORME UFO-VAARTUIGEN KOMEN TEVOORSCHIJN UIT HET MEER - BY YT VIDEOMAKER RED STONE - ENGLISH! Wij kunnen met foto's dat toch niet uit het water zien komen? Och, weer zo'n faker aandacht trekker, zoals bijvoorbeeld: Adamski, Billy Meier, Claude Vorilhon enzoverders? De vrouwen krijgen ze er alvast mee in hun bed? Vogels in de lucht, zijn we vet mee? Mediteer voor je eigen spirit ervaring, weg van deze hel planeet zal veel nuttiger zijn voor jezelf? In dit vlees kan je alléén maar lijden! Boeddha zei dat ook al zeer lang geleden: Be your own saviour! Hier is nix dan lijden! Yep!
THE TRAVIS WALTON ABDUCTION - TRAVIS WALTON IS NOT A UFO CONTACTEE CLUB Hij is een abduction slachtoffer. Maar aliens die mensen ontvoeren voor experimenten zijn niet de goedaardige aliens. Slachtoffers gaan meestal aan het Stockholmsyndroom gaan lijden. Trek na?
THE SAUCER LIFE OF GEORGE ADAMSKI - AARON GULYAS - YT VIDEO BY RYAN SPRAGUE - FIND IT ON YT Zie ook vorige post. Klik ook meer lezen, dan verschijnt mijn blog playlist met informatie video's. In de blog zoeker kan je ook blog playlists 2 intikken, daar zijn ook informatie video's, daar ook nog eens meer lezen klikken. UFO Contactee clubjes vermijden! Yep! Onderzoek?
I WOULD NEVER RECOMMEND UFO CONTACTEES & THEIR CLUBS - IT IS JUST UFO BUSINESS FOR THEIR OWN INTEREST - YT VIDEO: UFO NAZI KENNETH ARNOLD (1947) GEORGE ADAMSKI (1952) KECKSBURG INCIDENT (1965) BY GALAXY ONE - FIND IT ON YT - ONDERZOEK ZELF? YEP!
PEOPLE WHO WERE EXPERIMENTED ONE BY ALIENS - YT VIDEO BY MOST AMAZING ELITE - FIND IT ON YT Ja, we zouden nu zelf ons lichaam moeten leren verlaten! Trek na? Onderzoek zelf?
PROPHET YAHWEH - THE MAN WITH THE ABILITY TO SUMMON UFOS - YT VIDEO BY NOWYOUKNOW - FIND IT ON YT Ik ben niet van zijn interpretatie over UFO'S. Ik geloof niet in een superspirit boven alles zoals de monotheïsten. Hij bleef een monotheïst dus? Yep! Onderzoek?
CAN THIS MAN SUMMON UFO'S? - YT VIDEO BY SCARETHEATER - FIND IT ON YT Zie dus ook vorige post, je kan volgens informatie daar veel video's op YT vinden, niet zoveel op Google. Deze videomaker is nogal negatief over de video's van Prophet YahWeh. Orb is zichtbaar. Christendom?
PROPHET YAHWEH UFO - FIND IT ON YT WITH VIEWFINDER Hij was de enige die UFO orbs & sigaarvormige kon oproepen. Ze waren echter nooit geland. Je kan zelf de video's op YT terugvinden? Of Googelen. Hij is al naar de andere kant of al door de incarnatie traps terug op deze hel planeet onder een andere naam ergens geboren? YahWeh is wel een naam verbonden aan dat monotheïsten oude tirannieke imperium vanuit Sirius Orion. Ik weet niet wat de naam was die zijn ouders hadden verzonnen. Kan dat wel nog op Google gaan natrekken? Ramon Watkins, UFO Caller. Je kan dus bij Google intikken: Ramon Watkins Prophet YahWeh. Of op de YT zoekmachine?
THE CANADIAN UFO CRASH THAT HASEN'T BEEN DEBUNKED - YT VIDEO BY PAYTONMORELAND - FIND IT ON YT Normaal gezien meld ik geen UFO mensen die dat UAP politiek gedoe klakkeloos overnemen. Dit is dus uitzonderlijk. Ik weet ook niet of crash hier het juiste woord is. Het is een duik in het water. Dus wel crash debunked. Het ging onderwater verder. Het was ook nog eens van vorm veranderd. Waarschijnlijk een aanpassing? Onderzoek zelf?
STUPID CLAYTON MORRIS CALLS THE BILLY MEIER STORY STILL SUPPRESSED AFTER SO MANY YEARS PROOVED HE WAS A HOAXER ON YT! - WATCH THE VIDEO ON MY BLOG PLAYLIST 2 - USE THE BLOG VIEWFINDER? REDACTED TITLE: HE'S EXPOSING THE MOST SUPPRESSED UFO AND ALIEN EVIDENCE OF ALL TIMES - MICHAEL HORN TELLING HE'S BS! - DEBUNKED BY JOHN RAZIMUS ON YT
ASTRONAUTS GONE WILD - MM6 - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON MY BLOG PLAYLIST 2 - USE BLOG VIEWFINDER Tik ook Moon hoax in de blog zoeker, er zijn meer video's. Zie ook vorige post? Daar gaat het ook over Astronaut Mitchell & zijn geloof in Billy Meier. Onderzoek zelf?
ASTRONAUT EDGARD MITCHELL TO EXPLORE BILLY MEIER UFO CASE PARANORMAL REPORT 44 - YT VIDEO BY CREATION - FIND IT ON YT Is dat niet die onnozele Clayton Morris van Redacted nu? Ik heb een tijd geleden bewijzen gepost van Hoax Hunter John Razimus dat die Billy Meier een bewezen hoaxer was! Maar die Morris heeft die opvolger van Billy Meier verschillende forums gegeven voor zijn leugens! Die Edgard Mitchell is ook een fake astronaut volgens de bewijzen van Bart Sibrel! Die Mitchell gaf Sibrel een stamp onder zijn kont omdat hij hun Maan hoax had laten zien op zijn video! Diezelfde astronaut gelooft dus ook in die oplichter Billy Meier & zijn opvolger Michael Horn! We kunnen dus spreken van een conspiracy club?! Yep!
EPISODE 250 - PROJECT SERPO - YT VIDEO BY CHILLUMINATI PODCAST - FIND IT ON YT Een andere alien crash in 1949 Amerika California Corona. Er is een overlevende alien, een technische knobbel. Hij wil terug naar zijn planeet. De militairen willen astronauten meesturen, ze komen tot een overeenkomst, de buitenaardse regering & die van Amerika. Er reisden zogezegd mensen van de Aarde mee naar Serpo. De videomakers zitten er wat over te chillen. Volgens het boek van Lawrence R Spencer: Alien Interview, zijn menselijke lichamen niet geschikt voor ruimtereizen. Blijkt te kloppen, want de Aardlingen waren uiteindelijk gestorven door de straling.
PHIL SCHNEIDER MEDE MISTAKES BUT WAS GENERALLY CLOSE TO THE TRUTH In verband met vorige post. Hij geloofde wel ten onrechte in de ontmaskerde hoaxer Billy Meier & waarschijnlijk ook ten onrechte in die collega van hem, genaamd Al Bielek. Trek na? Onderzoek alles zelf mensen?
PHIL SCHNEIDER & DULSE BACE - FIND IT WITH YT VIEWFINDER - THE NEW NWO AGENDA IS THE SAME AS THE EVIL ALIEN AGENDA! - HE WAS MURDERED BY THE AMERICAN GOVERNMENT - DO YOUR OWN RESEARCH ABOUT IT TO FIND THE TRUTH! Do not connect with AI! Laat je geen biowapens van de NWO opdringen onder het motto van gezondheidszorg door de WHO! Ze bevatten stuff om je met hun AI te verbinden, dat is de echte Cov-ID 19 the great reset uit het boek van big brother Klaus Schwab!
LINDA MOULTON HOWE - MORE HIGH STRANGENESS IN UFO ABDUCTIONS - 2024 UPDATED - YT VIDEO BY UAMN TV - FIND IT ON YT Abductions hebben duidelijk met evil aliens te maken. Maar die hebben zoveel technologische manipulatie middelen dat de slachtoffers toch nog sympathie voor ze hebben in hun commentaren! Het waren lieve wezens. Naïeve massa! Trek na?
ALIEN ABDUCTION IN FINLAND 1917 30 YEARS BEFORE THE ROSWELL CRASH! - YT VIDEO BY 4BIDDENKNOWLEDGE PODCAST NETWORK - FIND IT ON YT De Roswell crash was geen abduction, het is maar om te zeggen dat er al veel vroeger contacten met aliens waren. Yep!
JOHN LEAR 1987 - SLECHT GELUID MET DE FOUTE AFBEELDINGEN - DAT NOEMEN ZE IN AMERIKA UFO ONDERZOEK VAN 8 NEWS NOW De afbeeldingen van Billy Meier die allang ontmaskert werd als een hoaxer door Hoax Hunter John Razimus op YT! Trek na mensen? Yep!
NO HOLDS BARRED - AMMON HILLMAN - GNOSTIC INFORMANT - YT VIDEO BY OCCULT EXAMINER - FIND IT ON YT Ja, allemaal invloeden van het oude tirannieke imperium vanuit Sirius Orion. Klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens meer lezen klikken? De Roswell crash video's van Lawrence R Spencer: Alien Interview. Yep! Onderzoek alles zelf?
NOACHIDE LAWS: YOU NEED TO KNOW THE TRUTH! - YT VIDEO BY RACHEL STEPHENS - FIND IT ON YT Nog eentje die er nix mee te maken wil hebben. Al die monotheïsten zijn evil invloeden!
DANGEROUS NOAHIDE LAWS - YT VIDEO BY RETURNOFTHEREMNANT - FIND IT ON YT Waar halen ze het toch vandaan om zulke stomme lange nickname te verzinnen?! Enfin, ik zat me ook aan dat opdringerig Joden gedoe te ergeren, nu kreeg ik het aangeboden. Dus, er zijn er nog die dat niet pikken. Enfin, ik heb ze in ieder geval niet nodig! Onderzoek alles zelf mensen?! Trek na? Yep!
ABDUCTIONS BY EVIL ALIENS - EISENHOWER WAS RESPONSIBLE FOR IT! - CLICK READ MORE (MEER LEZEN) THEN APPEARS MY BLOG PLAYLIST BELOW THIS POST - THERE CLICK ALSO READ MORE Door de schuld van Eisenhower werden mensen tegen hun wil door buitenaardsen ontvoerd! De ontvoerden gingen dan aan een soort Stockholmsyndroom gaan lijden, denkende dat het goedaardige aliens zijn. Vergelijkbaar met massa die denken dat politici het goed met hen voor hebben. De abductions worden officieel niet aanvaard als echt. Trek na?
THE SECRET MEETING BETWEEN EISENHOWER & THE GRAYS - IT REALLY HAPPENED! - CLICK READ MORE (MEER LEZEN) - THEN APPEARS BELOW THIS POST MY BLOG PLAYLIST - THERE ALS CLICK READ MORE Eisenhower had een overeenkomst gesloten met de evil aliens, ze mochten in ruil voor technologie mensen ontvoeren! Deze overeenkomst was om het Amerikaans militair complex te versterken! Maar tegenover de burgers deed hij of hij tegen het militair complex was, ze geloofden het weer! All politicians are greedy lying scum! Trek na? Yep!
THE KILLING OF MARILYN MONROE - USE BLOG VIEWFINDER: BLOG PLAYLIST 2 - CLICK (MEER LEZEN) READ MORE THERE Ze werd vermoord door de Kennedy's! Trek na?! Yep! Onderzoek zelf?
THE JEWS ON YT - ALWAYS TALKING ABOUT NOAHIDE? - THEY ARE NOT MY BIG BROTHERS! Ik heb hun Noachide zever niet nodig, wat denken die wat ze zijn? Dimmen! Trek alles zelf na okay?
NETANYAHU & HIS FAKE TEMPLE MISSION - THE THIRD TEMPLE & MESSIAH DOCUMENTARY - EP 7 - YT VIDEO BY WALK THE BIBLE - STATISM THE MOST DANGEROUS CULT! Ik geloof nix van al dat politiek tuig! Het zijn allemaal psychopaten! Wij hebben geen zin om in hun kont te kruipen!
FOR VIDEOS ABOUT THE MOON HOAX - WATCH ALSO PREVIOUS POST ABOUT BLOG PLAYLIST 2? - VERY INTERESTING VIDEOS INFORMATION! - NAZI NASA FAKE! - YEP! - MUST LOOK! KIJK?
BLOG PLAYLIST 2 - USE THE BLOG VIEWFINDER & TYPE IT THERE? - VIDEOS ABOUT MONOTHEISM & HITLER - IS THERE A DIFFERENCE OR NOT? - THE ARE PSYCHOPATHS
SPIRIT GODS THEMA VIDEOS EXPLANATION: CLICK READ MORE (MEER LEZEN), THEN BELOW THIS POST APPEARS MY BLOG PLAYLIST, THERE ALSO CLICK READ MORE, THANX Spirit goden, thema informatie: klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar ook nog eens op meer lezen klikken? Het gaat inderdaad ook over de Roswell crash theorie. Onderzoek?!
ROSWELL UFO CONSPIRACY: UNLOCKED (FULL MOVIE) - YT VIDEO BY UNIDENTIFIED - FIND IT ON YT Aanwijzingen dat er wel degelijk aliens waren neergestort. Politieke coverup. Trek na?!
ALIEN ENCOUNTERS: ROSWELL SPACECRAFT CRASH - FULL DOCUMENTARY - SHOCKING TESTIMONY - YT VIDEO BY SCI CENTRAL - FIND IT ON YT Getuigen van de Roswell crash.
THE ROSWELL COVERUP 75 YEARS LATER (FULL DOCUMENTARY) - YT VIDEO BY UNIDENTIFIED - FIND IT ON YT Ik denk dat nu alle getuigen al naar de ander kant zijn.
MILLIONS OF STUPID THINGS OF BELIEVERS IN NAZI NASA - THE ZOMBIE CROWD ON THIS HELL PLANET! - TYPE IN THE BLOG VIEWFINDER: MOON HOAX?! - MANY THANX - YEP! GOOD!
I THINK THAT AMMON HILLMAN LOOKS DOWN ON PEOPLE WHO USE DMT TO HAVE EXPERIENCES WITH THE OTHER SIDE Het was in de oudheid ook zo dat mensen planten gebruikten die DMT bevatten, dat was ook zo bij de Joden. Politiek heeft ook militaire experimenten ermee gedaan! Maar ze dicteren gewone mensen wat ze zouden mogen gebruiken of niet, dat is onwettige globalistische dystopen zever! Maar als het in een soort cult wordt gebruikt, maken ze twee maten twee gewichten, dan mag het dan wel! De vrijheid van individuele personen worden overal door dat politiek tuig gecriminaliseerd! Die Bart De Wever met zijn war on drugs, scheert cannabis over dezelfde kam als zware drugs, dat maakt dat gewone mensen om hun pijn te bestrijden naar die klote Pharma business worden gedwongen & veel te veel er moeten gaan voor betalen! In zo'n wereld worden wij politiek geterroriseerd!
WHY JESUS CHRIST WAS ARRESTED ACCORDING TO GREEK BIBLE EXPERT - AMMON HILLMAN - YT VIDEO BY DANNY JONES - FIND IT ON YT De 12 Apostelen waren blijkbaar minderjarige kinderen volgens de juiste vertaling. Hij is een taal expert, niet van de bijbel. Trek zelf na mensen?
JESUS & DIONYSUS LINKS: DEEPER THAN YOU THINK - DOCUMENTARY - YT VIDEO BY GNOSTIC INFORMANT - FIND IT ON YT Ja, de Jezus verhalen ruiken naar plagiaat. Yep!
BART'S ENCOUNTERS WITH THE CIA - PART 1 & 2 - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik Moon hoax in de blog zoeker, want er zijn al veel meer bewijs video's gepost. Trek na? Yep!
WHAT WAS THE CHRIST? BIBLE STUDIES SEASON 7 - EPISODE VII - YT VIDEO BY LADY BABYLON - FIND IT ON YT Lady Babylon was volgens zijn onderzoek de eerste Christus. Trek na?
PIRATE JESUS: SATANIC INITIATION SEASON 6 - EPISODE II - YT VIDEO BY LADY BABYLON - FIND IT ON YT Lady Babylon was de eerste Christus volgens juiste vertalingen zegt hij, Jezus was een soort Epstein met kinder slaven, als je de juiste vertaling van die verhalen hebt gevonden. De juiste vertalingen van Markus. Tsja, de Babylonische Talmoed van de Joden laat ook zien dat Joden kinderen als slaven mochten behandelen, onderzoekers weten dat. Trek zelf na?!
QUITE FRANKLIN INTERVIEWS BART SIBREL - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik in de blog zoeker: Moon hoax, want er zijn al massa's bewijs video's gepost erover! Yep! Onderzoek?!
UFO'S ARE NOT BIBLICAL TIME MACHINES - YT VIDEOMAKER LET'S CLAIM NONSENSE BY SO CALLED SCIENTIST - SAW IT ON YT Ja, ze zeveren er op los, want tijd bestaat niet voor spirits, die zijn tijdloos. Tijd is geen dimensie dat je daarin zou kunnen reizen! Hier creëert men fake tijd door klokken gelijk te zetten, maar die kunnen nooit tijdloosheid meten. De Suske & Wiske verhalen met de tijdmachine van professor Barabas is onmogelijk! Wel leuk voor stripverhalen. Danny Jones gelooft zomaar wat van wetenschappers van deze achterlijke hel planeet! Trek na?! De zogenaamde Billy Meier is ook een zogenaamde tijdreiziger die op YT allang ontmaskerd werd, hij was een oplichter! Ondertussen is die naar de andere kant of alweer terug door de incarnatie traps van het oude tirannieke imperium vanuit Sirius Orion. Gebruik de YT zoekmachine: Hoax Hunter? Dat is John Razimus.
1 MILLION PEOPLE THINK HE'S JESUS CHRIST - YT VIDEO BY DREW BINSKY - FIND IT ON YT Weer een geïncarneerde Jezus die rijk wil worden door zijn Jezus theater, de cijfers vallen voor hem ook al mee denk ik, maar nu is het een Afrikaan. Zombie massa ja! Trek na? Onderzoek zelf?
WHY DON'T AMMON HILLMAN ASK THE QUESTION: DID JESUS REALLY EXIST? Nee, hij vraagt zich alléén maar af: Wat deed Jezus met een naakt kind in een publiek park? Het zijn verzonnen verhalen van lang geleden, ik heb geen tijdmachine in mijn kelder staan want ik heb zelfs geen kelder! Natuurlijk is dat verhaal wel verdacht in Markus, maar heel dat monotheïsten gedoe is verdacht, als ze het zelf niet willen zien, zullen ze het toch nooit zien. Onderzoek zelf?!
ALIEN AIRL FROM THE ROSWELL CRASH ABOUT THE POLITICIANS ON THIS HEL PLANET: THEY ARE ALL PSYCHOPATHS, VOTING FOR STATISM IS STUPID! Tik ook staatisme in de blog zoeker? Helaas zijn de echte anarchisten allemaal kort na de Spaanse revolutie van 1936 uitgemoord door zowel extreem rechts als links! Trek de geschiedenis van deze planeet na, dan weet je of je hier thuis hoort of niet? Larken Rose heeft er op YT veel video's over gemaakt. Yep!
ANCIENT LANGUAGE EXPERT: JESUS CHRIST USED CHILDREN AS DRUGS - AMMON HILLMAN - YT VIDEO BY DANNY JONES - FIND IT ON YT Het zijn maar verzinsels van de katholieke kerk vanaf 325 aan iedereen opgedrongen met keizers warlords genocides & verder heel Europa & de rest van de planeet, ze liggen ook aan de basis van de islam! Gewoon monotheïsten altijd negeren, je kan oneindig over hun verhalen blijven discussiëren, haalt geen moer uit, al die monotheïsten boeken slaan nergens op! Het is allemaal plagiaat van veel oudere bronnen in monotheïsten zever gegoten! Their Jesus never existed! Wij zijn spirit goden die in werkelijkheid altijd zullen blijven bestaan, in opgesloten vorm & vrije vorm, wij moeten door meditatie onze vrije vorm weer terugvinden! Onder deze post verschijnt mijn blog playlist als men meer lezen klikt, daar staan mijn thema informatie video's, daar ook nog eens meer lezen klikken.
OLDEST CHRISTIAN SCRIPTURE: GOD IS REALLY SATAN - GNOSTIC INFORMANT - YT VIDEO BY DANNY JONES - FIND IT ON YT Dat is eigenlijk zeggen wat ik altijd al heb gezegd, dat monotheïsten horen bij het tirannieke oude imperium vanuit Sirius Orion. Satan is eigenlijk symbool van de evil aliens die de vleeslichamen creëerden om de voordien nog vrije spirit goden in vast te zetten met hun technologische incarnatie traps! We are that spirit gods! Trek na?
PART 1 - AYAHUASCA, PRISON PLANET AND THE REINCARNATION TRAP - YT VIDEO BY AYAHUASCA CANADA - FIND IT ON YT Ja, die loopt gelijk met mijn Roswell crash theory!
IS DE MAANLANDING NEP? - STRIKT GEHEIM - YT VIDEO DOOR STRIKT GEHEIM - VINDT HET OP YT Tik Moon hoax in de blog zoeker, want er zijn veel meer bewijs video's! Deze Nederlandse videomaker op YT heeft nog iets gevonden waar Bart het niet over heeft gehad, een reflectie in de astronauten helm. Men legt het liever uit als een UFO, maar dat is het niet, het is van een filmstudio lamp met kleppen aan. Dus weer een extra bewijs! De NASA is toch duidelijk verspilling van Amerikaans belastingsgeld! Ze geloven Nazi's! Wij zijn toch niet verplicht om Nazi's te geloven?! Trek maar eens na hoe dikwijls ze van toen af nog terug zouden gaan, maar het nooit uitgevoerd hadden! Ze hebben dus alle keren staan liegen, dat politiek tuig! Allemaal hee! Trek na?
RT'S INTERVIEW OF BART SIBREL - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik Moon hoax in de blog zoeker, want er zijn er al veel bewijs video's gepost over geweest. Trek na? Onderzoek zelf?
WHAT IS A CHRIST? WITH @GNOSTICINFORMANT - YT VIDEO BY LADY BABYLON - FIND ON YT Ik vraag me dat ook af, waar die Jezus clubjes in werkelijkheid in geloven? Yep! Doe je onderzoek?
DEAD JESUS AND THE BOY: BIBLE STUDIES SEASON 4 - EPISODE VII - YT VIDEO BY LADY BABYLON - FIND IT ON YT Och, die opstandingsverhalen van de 4 zijn zo tegensprakerig! De Romeinse geschiedenis zegt dat ze gekruisigden lieten hangen tot ze opgepeuzeld waren door de aasgieren! De graflegging was ook een verzonnen verhaal! Trek na mensen? Onderzoek zelf! Yep!
MAN WHO'S BEEN ABDUCTED BY ALIENS REVEALS THE ULTIMATE TRUTH ABOUT HUMANITY - YT VIDEO BY SECRET ORIGINS Nee, de ontvoeringen horen altijd bij de negatieve aliens! De goedaardige aliens abducteren geen mensen! Het lijkt er meer op dat hij een bijna dood ervaring heeft gehad & met desinformatie de incarnatie trap was ingestuurd? Dat is iets dat ook gebeurd geweest kan zijn geweest met de stichter van the Raelians. Ik heb daar ook een tijdje mee in contact geweest, het is een mix van waarheid & verzinsels. De piramides werden niet gebouwd door de goedaardige aliens maar door die van het tirannieke oude imperium vanuit Sirius Orion! Ook de vleeslichamen werden door de negatieve aliens gecreëerd! Zie ook vorige posts erover? Gebruik eventueel de blog zoeker? Tik daar Lawrence R Spencer in?
ORIGINS OF NEPHILIM, GIANTS, NOACH'S FLOOD, PLATO'S ATLANTIS AND SONS OF GOD - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT - WE ARE SPIRIT GODS Voor meer uitleg klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens op meer lezen klikken? Daar staan al mijn blog thema informatie video's gelinkt. Onderzoek zelf?! Het is niet zoals ze het in de schoolboeken onderwezen hebben!
SHOCKING GREEK ORIGINS TO GENESIS - 4K DOCUMENTARY - YT VIDEO BY MYTHVISION PODCAST - FIND IT ON YT - WE ARE SPIRIT GODS Bewijs over Joods geschiedenis bedrog! Dus dat land daar is niet van de Joden, ze zijn onwettige bezetters! Onderzoek zelf mensen! Wij worden door de officiële bende bedrogen & belogen over alles! Stem daar ook nooit meer op, als ze dwingen tot stemmen, stem dan blanco, daar kunnen die partijen in dat corrupt staatisme geen dotatie voor krijgen!
OVER DE NAAKTE JONGEN IN MARKUS 14 - DE JEZUS CLUBJES SNAPPEN HET NIET! Weet je wat ze dan doen? Dan claimen ze plots dat het symbolisch is, hun geven er dan zelf een fake verklaring aan. De waarheid is echter dat die verhalen fout werden vertaald. Dat NT staat vol met verkeerde vertalingen van de oudere bronnen. Ook vol met verzinsels & leugens! De gnostici zijn tot heel andere conclusies gekomen! Het gaat over pedo rituelen met kinderen. Geen wonder dan dat er binnen de katholieke kerk zoveel pedo figuren bezig zijn. Het komt uit hun eigen verhalen. Die katholieke kerk hebben hun verhalen ook nooit vredevol gebracht zoals ze dat ieder jaar met kerstmis herhalen. Tik in de blog zoeker: Katholieke kerk? Vanaf 325 & verder door heel Europa & de rest van de wereld met keizers warlords genocides!
WHY IS THERE A NAKED BOY IN MARK 14? - AMMON HILLMAN - YT VIDEO BY GNOSTIC INFORMANT - FIND IT ON YT Ja, waarom? Dat zal hij je uitleggen zeker? Ik weet het niet.
FIND IT ON THE YT VIEWFINDER: X NEWS@UFOTUBE7, CLICK PLAYLISTS? - THINK YOURSELF - LAST TALK IS DELATED! - JUST FOLLOW THE BLOG? - FIND EVERYTHING YOURSELF ON YT?!
WISCONSIN'S STRANGEST ALIEN ENCOUNTER OF THE THIRD KIND - YT VIDEO BY UFO DISCLOSURE - FIND IT ON YT Ik laat me niet de term UAP door dat corrupt politiek tuig opdringen! Ik doe zelf al heel veel jaren mijn eigen UFO onderzoek, voor mij blijft het zo! Trek na?
DEADLY RADIATION - MM9 - READ BELOW - LINKS 9B & 9C - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT - Tik in de blog zoeker: Moon hoax? Dit omdat er al veel bewijs video's zijn! Onderzoek?
BART SIBREL ON GERALDO AT LARGE - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT - TYPE IN THE BLOG VIEWFINDER: MOON HOAX - FOR ALL THE EVIDENCE POSTS ABOUT! - ZOEKEN?
SAVED BY ALIENS! TWELVE BENEVOLENT ENCOUNTERS - YT VIDEO BY PRESTON DENNETT - FIND IT ON YT Het bewijs dat christenen fout zitten over aliens! Onderzoek? Er zijn twee soorten.
DE NIEUWE XB GRAPPEN Komt een pater bij de politie van Amsterdam. Politieman vraagt: Dag pater, met wat kan ik je helpen? Pater zegt: Ik kom een aangifte doen van een ongeval. Politieman vraagt: Okay, wat is je naam? Pater: Schrijf maar pater van Beieren, mijn moeder noemde Jacoba Van Beieren. Dat komt zo, mijn vader was beiaardier, die zat altijd met zijn klokkenspel te spelen, mijn moeder zag hem eens met zijn klokkenspel spelen, ze vroeg of ze ook eens met zijn klokkenspel mocht spelen, daarna zaten ze dan samen van bim bam Beieren, daarna zaten ze dan met de gebakken eieren! Ik werd dan geboren & ze noemden mij dan maar Bimbambom, ik kreeg later nog een zusje, die noemden ze dan Dingelingdingding. Maar schrijf maar Bim Van Beieren. Politieman vraagt nu: Hoe ben je aan dat ongeluk gekomen? Bim: Dat zit namelijk zo, ik ben klokkenluider van het gemengd nonnenklooster hier niet zo ver af. De klengel van de klepel was op mijn hoofd terecht gekomen. Dat komt omdat de klus pater zijn
SPECIAL INTERVIEW - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik in de blog zoeker: Moon hoax, want er zijn al veel bewijs video's gepost hier erover! Type on blog viewfinder: Moon hoax? Men noemt het op het internet ook een zoekmachine, maar ik schrijf altijd de blog zoeker, niet dat je dan per see naar een ander blog zoekt, alhoewel dat het geval kan zijn. Zoeken? Bovenaan. Yep!
CHINA LANDT MET ONBEMAND DING OP DE ACHTERKANT VAN DE MAAN - WELK JAAR ZIJN WE NU? - IN 69 CLAIMDE AMERIKA DE ÉÉRSTE MENSEN OP DE MAAN! - TIK IN DE BLOG ZOEKER: MOON HOAX! - MASSA'S BEWIJS VIDEO'S DAT HET ALLEMAAL FAKE WAS! YEP! THINK?
DE NIEUWE XB GRAPPEN: Waarom zitten er geen moslims in de Star Trek reeks? Het is fictie! Pastoor van Antwerpen had een sex relatie met een jong meisje. Maar toen hij op een avond weer hevig bezig was geweest, zag hij daar een foto van een andere jonge kerel staan. Hij vroeg haar: Wie is dat? Zij: Och, dat is nog van mijn vorig leven, dat ben ik gewoon zelf, wees gerust, er is geen ander! Hoelang blijft een moslimmeisje maagd? Zolang tot hun vader & broers geen blanke sex slavinnen meer kunnen gaan verkrachten! Stapt een non op de bus naar Roermond met haar vingers in haar mond. De chauffeur vraagt waarom ze dat doet. Zij: Omdat ik naar Roermond moet, anders vergeet ik het. Zegt de chauffeur: Al goed dat je niet naar Kontich moet dan?! Twee Vlaamse jongens zaten grappen over Hitler te maken, maar een Joodse jongen hoorde het & zei: Jullie moeten daar geen grappen over maken, mijn grootvader is daar gestorven! De jongens zeiden dan: Sorry, we wisten niet dat je Joods was! De Joo
ADVANCED AI SAYS MOON PICTURES ARE FAKE - MM17 - FIND IT ON YT - YT VIDEO BY BART SIBREL Tik in de blog zoeker: Moon hoax, want er zijn al veel video bewijs berichten! Onderzoek?
THE ULTIMATE ALIEN & UFO ICEBERG EXPLAINED - YT VIDEO BY CONNOR'S CURIOSITIES - FIND IT ON YT Een samenvatting van ontvoeringen door buitenaardsen. Onderzoek zelf? Yep!
THE SECRET MEETING BETWEEN EISENHOWER AND THE GRAYS - IT REALLY HAPPENED! - YT VIDEO BY OPEN YOUR REALITY - FIND IT ON YT In vorige post had ik het erover, velen geloven dat hij tegen het militair complex was omdat ze zijn leugens ook weer geloven! Yep! Onderzoek?
MEETING THE ALIENS: FIVE ONBOARD UFO ENCOUNTERS - YT VIDEO BY PRESTON DENNETT - FIND IT ON YT De ontvoeringen hebben te maken met geheime afspraken met Eisenhower, die wilde meer geavanceerde technologie voor het militair complex van Amerika! Onderzoek alles zelf?
BUZZ ALDRIN'S LYING BODY LANGUAGE - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik in de blog zoeker: Moon hoax, want ik heb nog veel meer bewijs video's gepost erover. Yep! Onderzoek?!
THE CONFESSIONALS INTERVIEW - YT VIDEO BY BART SIBREL - FIND IT ON YT Tik in de blog zoeker: Moon hoax? Want ik heb daar al veel bewijs video's over gepost! Ze zijn nooit met mensen op de Maan geweest, maar daarom moet je nog niet in Jezus gaan geloven! Trek na?! Onderzoek?!
ARE ALIENS ACTUALLY DEMONS? - YT VIDEO BY CREATION MINISTRIES INTERNATIONAL - FIND IT ON YT Het zijn ook een soort globalisten die Jezus freak clubjes, ik heb het al gezegd dat ze alles wat niet in hun cult zit demonisch noemen! Er zijn zowel goedaardige als evil alien spirit goden! Hun almachtige hebben ze zelf gecreëerd! Klik meer lezen, dan verschijnt onder deze post mijn blog playlist, daar nog eens meer lezen klikken? Daar staan mijn thema video's. Yep!